Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytillskott



den nyinköpta maskinen
är matt så den glänser inte
bokstäverna är större, som till en halvblind
den var billig - jämförelsevis
så jag väntar mig ingenting

men jag tycker nog att den funkar
fast saker ser annorlunda ut här
att trycka på figurer
fundera ut vilken och när

blinka på
lilla dator där





















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-20 14:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) bra med nya saker ibland
2013-06-24

    ej medlem längre
Visst är det skönt med lite nytt?!
2013-06-20

    ej medlem längre
Viist kan man bli poetisk i sinnet över sina nya ting!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP