Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommorna- De sju

När nattens timme är lika ljus som insidan av mig och
blommorna jag plockat ligger strödda på kudden
och ingenting kan störa min inre dröm

Då när jag i nattens ljuva timme
dansar på en silveräng och stjärnorna sällskapar mig
till morgonen tar vid och

alla blommorna, de sju, väntar tålmodigt på mitt leende och där
just då träder magin in och ger mig det lugn-
jag förtjänar




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-20 21:40



Bookmark and Share


  Nina.H
Så vackert! Fint skrivet!
2013-06-26

  Delilah Juno VIP
Midsommartypiskt. Vem tror på de sju blommorna längre?
2013-06-22

  anits VIP
Underbar poesi
i midsommartid
2013-06-20

  Maria T
Så vacker
midsommardikt
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa