Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt från själens boning


Sommarnattens viskning

 

 

Sommarnattens

viskning

 

talar ljudlöst

om förvandlingens

magi

 

där allt som inte

kan förstås

lägger sig

till ro

 

vaggas

som vågorna

in i dimhöljda dalar

 

minnen

av det onda

upphör

att finnas

 

en ny dag

uppstår

med löften

som daggdroppar

 

runt

leende läppar

 

tala inte mer

om ärren

som läkt

 

nu

blommar

fälten

röda

 

som din vackra mun

av

de skiraste

vallmoblommor

jag sett

 

röda som vår

kärlek

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-20 23:51



Bookmark and Share


  aol
underbart och och rofyllt strömmar dikten mot hjärtat,
2013-06-26

    Birgersdotter VIP
Förtrollande skimmer
2013-06-26

  Lars Hedlin
Så fint;)
2013-06-24

  Eva Helene VIP
Skönhet och försoning i dina ord, en läkedom för själen.
2013-06-24

  Nina.H
En förtrollande förvandling
under en sommarnatt..mot
kärlekens ljus! Så vackert!
2013-06-22

  Delilah Juno VIP
Intressant förhoppning ... förtröstansfullt. Sant vara eller inte?
2013-06-22

  Lärling
Mycket fint och rofyllt!
2013-06-21

    ej medlem längre
Njuter av att läsa dina ord, här finns så mycket värme, trygghet och ro. Tack!
2013-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Glöm det gamla...och se på nuet...mycket fina ord...
2013-06-21

  Bo Himmelsbåge
Det är riktigt ... låt oss glömma ärren som läkt o endast se det vackra o blommande som finns just nu ... viskande i de ljusaste av nätter på året ... vallmor röda av rödaste kärlek ...

... mycket fin o hoppfull dikt ...!
2013-06-21

    ej medlem längre
Ljus över sommarnatten när inget mörker finns mer
2013-06-21

  Chawa VIP
Det är som om dikten är skriven direkt utanför mitt vidöppna fönster där sommarnatten just nu fläktar stilla...en rofylld känsla kryper sig ända in på min hud...det är en magisk stund...tack för en mycket fin dikt som andas förlåtelse, kärlek, samhörighet...
2013-06-21

    ej medlem längre
Känner så mycket kärlek i dina ord.
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter