Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid




Jag gråter tyst i soffan
Tyst så ingen hör
Jag vill bara vara lycklig
Men det är alltid nåt som dör




Fri vers av Tess74
Läst 449 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-06-21 00:02



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
usch ja... man vill ju blot vara lycklig, iaf mest så!
2014-11-26

  Lars Hedlin
Styrka i att visa känslan!
2013-06-25

  Quasimodo
Talande på något sätt för att något måste dö, för att annat ska komma till liv!?

2013-06-24

    ej medlem längre
Kraftfull
mycket bra skriven
2013-06-23

  Peter Stjerngrim VIP
Det är Midsommarafton!
Lyssna till ditt inre
och följ det som du känner är vad du vill
och vad som känns rätt för dig!
- Ty annars är det som dör
någonting väsentligt och oersättligt
inom som tillhör dig ...
2013-06-21

    ej medlem längre
Väldig berörande..mycket djup
på få ord..kraftfull text !!!
2013-06-21

  flygia
fint uttryckt mänskligt predikament.
2013-06-21

    ej medlem längre
Finstämt. Lågmält.
2013-06-21

    ej medlem längre
Å, ja. Det gör det...hoppas det finns någon som får se. Att du inte måste vara stark o inte vilja oroa de dina.
2013-06-21

  Angel of love
Sorgsen text,berör mitt innersta!
2013-06-21

  Carina Bendix
Berörs av din sorgsna text! Fint skrivet!
2013-06-21

  Kaptenlöjtnant
vackert

både bild och text
2013-06-21

  Mike
Det här var väldigt sorgset. Självklart bra skrivet.
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74