Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

Vi är dem som är födda i en värld av vakuum.
Allt är tyst, alla bara andas in.

Uppväxt i ett samhälle likt ett sandslott,
Miserabla föräldar omringar oss.
Vi måste ut. Vi ska bryta oss ut.

För vi har fortfarande en chans.

De har väntat hela livet på den vackra prinsen på den vita springaren.
De har väntat på dagen som aldrig kommer.
Men inte vi.

Vi har fortfarande en chans.

Dem bedövar oss,
Ja,
De dödar oss.

Vi vill inte vara med längre,
Vi är less på erat jävla gnäll,
Vi kan lyckas, sluta säga emot.
Vi har viljan.

Vi har fortfarande en chans.




Fri vers av Emelinda
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-21 02:21



Bookmark and Share


    CeseusII
'couse tramps like us, baby we were born to runnn
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Emelinda
Emelinda