Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sol, värme o kramar!!


Trevlig Midsommar !!

Kom i min famn och Ge dig hän,

dansa som du aldrig gjort förr o bara känn som bara den!!

Sill o potatis smaskar vi på,

tar en nubbe eller två , sjunger en trudelutt o står på tå!!

Kaffé o go´saker slinker ner,

snälla...nu orkar jag inget mer.

Uppblåst, o kroppen säger : Vila dig nu.

somnar intill min "lilla gosiga" Nalle Phu...




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-21 14:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Är det din bild? Sätt i så fall dit din signatur.
Underbara ord om midsommar ... tack/ kram
2013-06-28

  Lindha W Gustavsson
Den var superbra, samt det fina fotot därtill.
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP