Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var när du....

Det var när du berättade
dina innersta känslor
för mig


då förstod jag hur mycket
du
älskar mig


Glädjetårar
faller från min

kind




Fri vers av prinscess VIP
Läst 2237 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-03 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma ord, vackert.
2006-10-06

  Jack_iX
Blir så varm i hjärtat av dessa ord !!!
Som någon skrev ... minns ej vem !
Att älska är inget
Att älskas är något
Att älskas o att älska är allt
Fin text ...
2006-03-05

  noname_realmind
Vackert om glädjetårar!
Grattis till stjärnan. (:
2006-03-04

  Ola Rydberg
mycket fin
2006-03-03

    ej medlem längre
Ja, det handlar om att våga öppna sig för varann,
våga bli sårbar...
2006-03-03

  Niklas Gladh
Vackra tårar :)))
Så varma och kraftgivande!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP