Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Addera

Du viskar aldrig längre önskningar om att addera,
bli matematik.
Du upphörde finnas till på riktigt när jag kallade dig
för sagolik.
En tittut-lek mellan mina revben, en dans ut och in.
Läs punktskriften på mitt solkyssta skinn.
Tyd de tysta orden på mina stumma läppar.
Älskling, du är allt det där som jag aldrig riktigt greppar.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-22 22:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
åh, underbar

man vill tassa runt med fingerspetsarna längs din hud, räkna stegen, addera, multiplicera, dela, sära, med linjal, för att sedan sudda, och börja om.
2013-07-31

    ej medlem längre
Riktigt nice text, verkligen! Låter väldigt melodiskt och flytande när man läser. Skulle kunnat vara en låttext, faktiskt.
En stabil 4/5!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny