Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det

Jag förbannar
den dag
du tog kontakt

men bara ibland...




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-23 00:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som känns igen....
2013-08-08

    ej medlem längre
Träffande!
2013-06-24

  Maj-Lis VIP
Bra...för så kan de kännas
2013-06-23

  Rise Little One
Ibland känns det så faktiskt ;)
2013-06-23

  RandomLines
Den sista raden säger allt
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP