Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän



bara någon som lyssnar
ingen som dömer mig

bara någon som förstår
att det är svårt ibland

någon som känner av
stunder av vakum

därute
här inne

en vän som inte
kommer av sig

av tankar om det som varit
eller det som kommer




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-23 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP