Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två skuggor



två skuggor

faller

på vägen

en lång

och en kort

omätbara rymd

och avstånd

skuggan av en kvinna

och en flicka

som inte vandrar

hand i hand

som är skilda åt

genom tidens kaos

av smärta,

diskrepans

de olika åldrarna

som aldrig ska mötas

aldrig skiljas

endast krocka

skava irriterat

mot varann

leva i otakt

med den andres hjärta

på distans




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-23 14:30



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Jättebra text! Kan tolkas på många olika sätt..jag tolkar den som barndomen och vuxenlivet hos en person.
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle