Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dans, tjohej o massor av bus!!


Spektakel

Nu har denna helg passerat förbi oss med buller o bång,

massor med dans, go´mat , heta blickar o alla dess språng...

Har vi månne njutit eller gett varandra onda o ironiska blickar,

det finns en "guda dryck" som förvillar och gör så du hickar...

Kärlek och varma kramar är livets "bröd" ,

allt detta fick vi och denna varma glöd!!

Nu är allt tillbaka i livets cykel,

var ska vi finna mer jyckel....




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-23 17:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så urbota glad och söt bild till dina sommarglada ord. Tack för dem /kram
2013-06-28

  Lindha W Gustavsson
Härligt skaldat!
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP