Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma så ljuv (2013)


Hon står i backen
spanar ut över landskap
var finns hennes make
den att frodas med

bland alla hungriga getingar
och lyckotörstande bin, var..
finns han som svävar lite extra
innan han sänker sig ned

i hennes ljuva lykta..




Fri vers av Järnkatten
Läst 656 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-06-24 17:54



Bookmark and Share


  agneta pichler
Stort leende
Vacker vår känsla..
2016-01-11

  Connie
Vackert skrivet!
2014-03-09

  limerick
Vacker och fyndig.
2013-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
En text som ger vackra bilder...
2013-07-01

  Rozsi.kovacs

beutyful poem
2013-07-01

    ej medlem längre
vacker poesi
2013-07-01

  Blåsippan
Så fint.. denna blir ett bokmärke!
2013-06-24

  Rise Little One
Mycket tilltalande metafor :)
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten