Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En limerick! För att kicka igång den där kreativa ådran igen.


Bara i BHA.

Sitter i en lägenhet i Bergshamra.
Och hoppas att ingen mig skall klandra.
För jag tänker på en rumpa,
Som så oerhört fint kan skumpa,
Att mina fingrar över den vill vandra.




Bunden vers (Limerick) av Thoth
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-24 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thoth