Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SEX.


SEX .

SEX.

Har jag din uppmärksamhet nu? Det brukar få folk att lyssna

Och undra. Vad menar han? Vad vill han?

Är han pervers, eller galen? Flåsande och flabbande,
med tankarna på bara en sak.

Helt fascinerade är vi, av något ingen kan definera.

Måste den in i... Eller räcker det om..
Kan verkligen de två...?
Jag skulle inte räkna det som...
Men bara det är väll inte..?

Kategorier skapas runt det.
Hemsidor, böcker, serier,
Filmer, teatrar, dikter.

Kan du tro det? Till och med dikter.

Även om du faktiskt inte är intresserad
defineras du utav det.

Våra medvetanden svävar runt begreppet,
Som jorden runt (lite svettig) sol.

Vad ville jag säga om det?
Vilka slutsatser ville jag framföra,
Hur skulle jag chockera?

Inte alls, är svaret.
Jag ville bara ha er uppmärksamhet.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Thoth
Läst 892 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-29 16:39



Bookmark and Share


  Klasar
jubel
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Thoth