Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en Intervju med Neil Degrasse Tyson.


Visuella illusioner, skapade av regn och sol.

Visste Ni!
två personer kan aldrig se,
en Regnbåge på samma sätt.

det handlar om perspektiv-
man har aldrig samma
som någon Annan.

för alla är dock en sak lika!
vi ser den alltid
från framsidan.

spelar ingen roll,
om vi är Långa eller Korta
Älskade eller Hatade

man ser den aldrig Vinklad,
från Baksidan,
ned Inuti.

då dyker det upp en fråga.
”men Du,” undrar ni
Hur ser Regnbågen då

Sig Själv?




Fri vers (Fri form) av Thoth
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-02 16:55



Bookmark and Share


  wildah
Lite annorlunda, gillar!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Thoth