Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag knåpade ihop på morgonen, om olika morgonsaker.


En morgondikt

God morgon!

Se fåglarna sjunga i trädens toppar
och rejvarna återvända från nattliga eskapader.

Se solens strålar skina över trötta pendlare
medan bussarna strejkar i morgonvinden.

Se på allting utanför fönstret, för att inte möta min blick.
Sjukt obekvämt, och är bara början.

Igår var en annan dag, men det är kvällen som intresserar.
Med sång och dans och jobbiga misstag.

Jag såg henne stå där och dansa, lika vacker som ett tequilashot.
(Inte var det du, som bäst är du en sexa)

Elegant som en flodhäst fick jag hennes uppmärksamhet
Det slutade med skratt och besvikna tårar.

Så jag dränkte mitt omdöme och satte på mig glasögonen
Och jag såg att du hade gjort på samma sätt.

Så utan att tänka på vad eller varför
Gjorde vi så det blev som det blev.

Och nu ska måste jag ursäkta och lösa
Hur vi ska ta oss framåt och vidare.

Fåglarna sjunger i trädtopparna och jag tänker,
”Det kan ha varit ett misstag.

Vi har alltid stått så nära.
Min närmaste vän som jag älskar djupt

Kommer komma med smärtan
För jag låg med hennes lillebor."




Fri vers (Fri form) av Thoth
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-24 20:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tänk vad som kan hända under en dag men ajaj, du har nog gjort ett misstag
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Thoth