Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provokation och lust, rebelliskhet och revolt


Revolt

 

Ibland har jag bara lust att be alla dra åt helvete

Skrika högt på konstmuseet och peka finger åt främlingar

Jag vill gå in i en butik och krossa allt glas

Slicka på andras glass och visa brösten i kyrkan

Gå före i kön och klippa av nån håret på biografen

Jag vill göra allt det där och lite till

För jag är så jävla trött på att vara duktig

 




Fri vers av Undine
Läst 289 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-25 00:07



Bookmark and Share


  stig wikman
Hm ?
Kanske svårt att
göra allt det där .
Men duktig är du .
INFANTILT
BRA .
2013-06-25

  Lars Hedlin
Starkt i känslan..bra mycket bra!
2013-06-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
var en revoltör
lev lite som du vill!
2013-06-25

  Tess74
Känner igen mig! Snyggt beskrivet
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine