Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar till ett eget bearbetat foto... Ljudfil; Emotion, Piano---->


Efter dagar av ljus

 

 

 

Vad annat kan

 en mänska

 

när

 

mörkret lägger sig

 

efter

dagar av ljus

 

än

 

sträcka sig mot himlen

 

ropa ut

sin längtan

 

som

 

de

andra

invånarna

 

släcka skuggorna

av ensamhet

 

i rappade

åldrade hus

 

*

 

en ny

morgon

 

skall

 

strax vakna

 

***

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-25 19:44



Bookmark and Share


  aol
en vacker dikt till så vacker musik,
2013-07-06

    Birgersdotter VIP
tycker om...livskraft
2013-06-26

  Chawa VIP
Elegant....mycket vackert. Bilden är talande!
2013-06-26

  Nina.H
Vackert i både ord och bild!
2013-06-26

  Maiah VIP
snyggt foto och fin text...
2013-06-26

  Eva Helene VIP
Gripande vacker text och bild!
2013-06-26

  Lars Hedlin
Vackert skapar du med orden!
2013-06-26

  walborg
En vacker ordkonstnär är Du
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
"släcka skuggorna av ensamhet"...de orden fastnade...
2013-06-25

    ej medlem längre
Vemodig känsla.
2013-06-25

    ej medlem längre
Ljuvlig poesi.
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter