Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en egen nyckel till paradiset

 

Jag har en egen nyckel

Till paradiset

Där kan vad som helst hända

  

I natt var jag bjuden

På en privat konsert

Med Elvis Presley 

 

Han sjöng Burning Love

Bara för mig

 

Och jag var Priscilla

 

När han sjöng Take My Hand, Precious Lord

Visste jag att vi skulle ses igen

  

Men då passar nog inte min nyckel längre




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-25 20:00



Bookmark and Share


  agneta pichler
ett leende sprids för andra gången
den här kvällen.. på mina läppar..

du skriver igen kännande..
2013-07-03

  stig wikman
Vackert Agneta.
Du får väl skaffa
en dyrk till den
dörren.
LOVE .
2013-06-27

  Nina.H
Drömmande.. om Elvis..
tror många kvinnor haft
liknande när det gäller
honom :) fint skrivet!
2013-06-26

  Alva Johnsson VIP
Tror att det finns fler nycklar i Din knippa.
Någon som är lättare att lösa upp, kanske?
2013-06-26

  Lars Hedlin
Starka känslor i orden!
2013-06-26

  Angel of love
Vilken underbar nyckel..
Vilken upplevelse
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP