Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i slutet av april... eget foto Ljudfil; Sad Flute Song------->


Skuggan

 

 

 

SKUGGAN

 

 

BEKYMRADE MIG

 

 

 

 

TILLS

JAG PLÖTSLIGT

 

 

VISSTE

 

 

*

 

 

DU

 

 

STOD

 

 

TÄTT

 

BAKOM MIG

 

 

 

OCH

 

 

 

SKYMDE

 

 

LJUSET

 

 

 

 

FÖR ATT JAG

 

 

 

SKULLE

 

 

 

LÄRA

 

 

 

MIG

 

 

 

TILLIT

 

 

 

***

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-26 14:36



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Den här texten betyder så mycket. Fint.
2013-07-11

  Linda CH VIP
Insiktsfull text och ett vackert passande foto.
2013-07-02

  Eva Helene VIP
Som en aha-upplevelse detta. Tack!
2013-07-01

  Lärling
En sådan skön upptäckt!
2013-06-27

  ULJO
Fint och fyllt med visdom
2013-06-27

  walborg
Tack
2013-06-27

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint ;)
2013-06-27

    Birgersdotter VIP
Mycket fint
2013-06-26

  Chawa VIP
Stor och vacker insikt här! Gott ljus i fotot! Fint att läsa tillsammans med de härliga tonerna...
2013-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vishet i de orden...
2013-06-26

    ej medlem längre
Allestädes närvarande
2013-06-26

  Nina.H
Fin filosofisk tanke!! allt
handlar om tillit i livet..till
syvende o sist.. Utmärkt
präntat!
2013-06-26

  aol
verkligen tänkvärt berörande skriftat,
2013-06-26

    Dan Myrbeck
Tänkvärd!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter