Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylt


Förkylt och snuvigt

halsont, hostigt och hest

atschoo prosit!




Övriga genrer av Idun 1
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-03-03 10:51



Bookmark and Share


  noname_realmind
Stackare... Hoppas det inte smittar
genom läsning... ((:
Krya på dig!
2006-03-04

    Cajsa
Krya på dig min vän!
2006-03-03

    Pussgurkan
ja nu är det förkylt, jag har redan blivit isad..

ligg och ta hand om dig, stäng av allt och dröm dig bort till soliga stränder

ha det gott!
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1