Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse paradiset framför dig

Behövs inga häftiga ting
inga märkesskjortor med krage
Behövs egentligen inget mer
än tak över huvudet och mat i magen

Varför söka lycka
i materia en ändå inte behöver ha
Varför vara fin och smal
när en av det inte mår bra

Det är dags att börja se skönhet
i trädgårdens glittrade blad
Och inte behöva söka lycka
över jorden största hav

Se solens uppgång
inse ljuvligheten utanför ens eget hus
Värdera dagens skönhet
vattnets glimmer och vindarnas sus




Fri vers (Fri form) av Cikoriarot
Läst 582 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-26 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot