Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd


Rädd för livet
som blottar min hud
öppnar mina oläkta sår
avslöjar mina svagheter.

Vill bota all rädsla
men hur gör man för att
våga ta det stora klivet
ut i det spännande livet?





Övriga genrer av Idun 1
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-03-12 09:05



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet om din rädsla! Önskar att jag hade ett svar på hur man botar sin rädsla!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1