Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto Ljudfil: Violin Alone Wolf------>


Två Kämpare

 

 

 

Vi

är två kämpare

 

du och jag

 

och 

 

alltid ska vi

fortsätta kampen

 

mot

 

krafter

 

som vill dra oss

 

bort

 

 

från urkällan

 

 

 

där kärlekens

 

 

friska porlande

livsvatten

 

 

rinner upp

 

 

*

 

 

Vi

 

fick en gåva

 

 

vingar

 

att lyfta med

 

 

men

 

 

visste inte

att

de bar

 

 

förrän vi tvingades

 

 

släppa taget

 

 

och

 

 

 

bara falla

 

 

*

 

 

I

detta nu

 

lyfte vi

 

tillsammans

 

 

*

 

 

Termikvindarna

DU

danat

 

 

bar oss uppåt

 

 

högre och högre

 

 

vidare

 

mot

 

nya

 

utsiktspunkter

 

 

*

 

 

Där

 

 

blev våra prövningar

 

 

till små sandkorn

 

i Din hand

 

 

 

*

 

 

 

Förvandlades de inte

 

till

 

skimrande pärlor

 

i

 

Ditt aftonljus

 

 

***

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-27 13:29



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Underbar stark dikt.
2013-07-11

  Eva Helene VIP
Stor förtröstan ligger i dina skimrande ord.
2013-07-01

  Chawa VIP
Vilken underbar livskraft och kärlekskraft! Gudomligt vackert flödar orden till vacker bild och ljuva toner!
2013-06-27

  Lärling
Vackert och hoppfullt mitt i livets kamp.
2013-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
"Där blev våra prövningar till små sandkorn i Din hand"...det är underbart förtröstansfullt...
2013-06-27

  Nina.H
SÅ fantastiskt vackert.. man kan
känna visdomens kraft i den sköra
skapelsen du har skaldat!
Underbar musik gav en svävande
känsla...
2013-06-27

  aol
verkligen bra skriftat
2013-06-27

  ULJO
En mycket tilltalande text
2013-06-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skriven gillas mycket
2013-06-27

    ej medlem längre
Ord att begrunda
2013-06-27

    ej medlem längre
Som en målad tavla med alla färger och skuggor från paletten är dina ord...jag lutar mig bakåt och bara njuter känslorna som föds.

2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter