Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allting brister













-Ajj!

-Förlåt....

-Jag är oskuld....

-Jag visste inte...





och allt var lögn

men ändå sanning

jag offrade mig

för något jag inte trodde på

han var gift och hade barn

jag var oskuldens barn

som inte förmådde säga nej




och tiden flöt genom mina fingrar

det blev fler och fler gånger

ångesten växte inom mig

visste inte vad jag skulle göra

tills någon satte stopp



-Jag ska döda den fan! sa han.

hans blick var svart

han var min bror

och jag blev livrädd

jag sa åt min vän att han måste åka

talade om vad min bror sagt

han lydde mig





sedan blev jag bortskickad resten av sommaren

till någon släkting


det är inte bara hos invandrare det här med heder existerar






Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-27 20:18



Bookmark and Share


  Lärling
Stark och berörande text!
Viktigt att uppmärksamma.
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP