Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stadens ödslighet

med dånet hos en
fors om våren
drar kylan in i stan
ödsligheten tar sig in
överallt

krogsorlet
på stadens restauranger
kan inte överrösta
tystnaden

drömmar falnar
bara rökslingor
stiger från de brända
vekarna

sista brisen lägger sig
stilltje
tränger på
ensamheten ekar
mellan nedlagda industrilokaler




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-27 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP