Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåårstiderna

Du ska inte tro det är vinter
bara för att sommaren tar fart
vi har ju stöd och komvux
att luta dig tillbaka på

Du åker kana på snödrivor som inte finns




Fri vers av Klasar
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-29 16:24



Bookmark and Share


  Tabac VIP
:) Underbar text och det j*vligaste är att gruset i snödrivorna gör dem till glaciärer.
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar