Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mycket gärna


zzz ero


egon som dansar
imponerar på den andra

för oss själva
dödar vi varandra

för att bli
det gudomliga ingetmera

vi drömmer om
när vi slutat kalkulera

två

ett

troll

er

i




Fri vers av Klasar
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-01 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar