Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iphone666

Om jag nämner tanken på flexibilitet
så börjar du prata om jordens undergång

bara för att jag är lite si
du så

(gud med oss)




Fri vers av Klasar
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar