Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även ett helvete kan vara vackert


Göteborg i realtid.

Göteborg
i realtid
från mitt
kök
19.08
den
29:e
juni
2013

jävla sketväder 
men samtidigt


väldigt

VACKERT!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-29 19:07



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Allting har två sidor.
2013-07-03

  Lindha W Gustavsson
Spontant o rättframt ordat, bravo!
2013-06-30

  Magica VIP
Regn kan vara renande! :)
2013-06-30

  Angel of love
Jag hoppas vädret ändrar sig!'

2013-06-29

  Nina.H
Ni är alltid så optimistiska
i Göteborg.. härlig inställning
och fin bild! :)
2013-06-29

    ej medlem längre
ja
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP