Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meant to be




Ivrigt



Hon klädde av honom ivrigt

Hade längtat efter den här stunden

Så länge hon kunde minnas

Hela sitt liv

Hon visste det

Kände det i hela kroppen

Det här var menat att vara

Nu skulle dom äntligen explodera tillsammans

Och hon var

Så lycklig




Fri vers av Tess74
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-29 23:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sesuellt hett...
2013-06-30

    ej medlem längre
Som en dröm..man anar ett uppvaknande senare? Eller är det verkligen just så starkt som det verkar? Spännande dubbeltydighet, i alla fall i min tolkning.
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74