Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du nu




Han höll ett stadigt grepp om hennes nacke
Hon hörde hur han andades tungt
Upphetsat
Tog fram något bakom hennes rygg
Hon vågade inte låta ett ljud lämna läpparna
Kände bara hur han drog något över hennes huvud
Plötsligt kom paniken
Plastpåsen blev snabbt kladdig av hennes flämtande

Andetag
Som blev tyngre
Huvudet snurrade
Det sista hon såg var hans ögon
Så blåa hade dom aldrig varit
Han var så vacker
Log mot henne
Viskade i hennes öra
Jag älskar dig så här mycket, förstår du nu..




Fri vers av Tess74
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-30 17:51



Bookmark and Share


  Polisen
Ring mig sen
2013-07-01

  Lars Hedlin
Rått och brutalt
2013-07-01

    ej medlem längre
Rått, brutalt, ärligt och synnerligen inträngande!!!!!!
2013-06-30

    ej medlem längre
kraftfull!!
2013-06-30

  Angel of love
Du skriver med sån fantastisk styrka!'
2013-06-30

  Carina Bendix
Han måste varit psykopat! Med en sån självisk kärlek!! :/
2013-06-30

    ej medlem längre
Hu, jag får andnöd av den här...får lust att slå aset med en stekpanna och skrika- kvinnor kan dom också!
2013-06-30

    ej medlem längre
FY FAN DU!

Det finns bra många bättre sätt att älska!
Den enes sjuka vilja, är inte alltid den andres ..

Inte sällan sitter Kvinnan som offer i spindels nät..

Rätt eller fel?

2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74