Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av poetens dikt Une saison


Rimbauds dröm


En dag

vaknar du upp

och finner dig

plötsligt vara

någon annan

än du trott dig vara

ty allt var bara en dröm

ingenstans ska du finna

hängivenheten igen

aldrig ska du finna

nyckeln till den forna festen

där alla hjärtan blommade

och alla viner strömmade




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-30 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle