Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto Ljudfil: Bleach - Never Meant To Belong ------>


"Märkt"

 

 

Rör

mina skälvande händer

håll mig

helt nära din

mun

säg mig precis vad du

känner

krama mig varsamt

innerligt

hårt

vagga mig

lugn

kan du förstå

vad som händer

 

Kan

inte glömma

stunderna långa

det som var fint

som var

vårt

 

Spåren

av längtan ristat på

hällar

skrapat en stig över

skär

märkt av

beröringens magiska

kvällar

önskar ibland

du fanns

här

 

Söker

begripa vad hjärtat

menar

varför är livet så

svårt

väntan tycks formas

till glödheta

stenar

minns orden som

bar med sig

gråt

 

Kanske

en dag vår kärlekskart

mognat

fulla av svällande

kraft

för ingen ska plocka

omogna frukter

förrän

de spränger av

saft

 

 

*

 

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 459 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-06-30 23:35



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Den här dikten gör smärtsamt ont att läsa. Samtidigt har du de vackraste beskrivningar och hopp finns mellan raderna. Mycket mycket fint.
2013-07-11

  Palett
Så vacker dikt om smärtsam längtan efter närhet, dina ord går rakt in och berör!
2013-07-03

    ej medlem längre
Vacker och skör poesi!
2013-07-02

    Mimmi17
Så fin! Läser den högt för mig själv och orden lägger sig bra i munnen.
2013-07-02

  ULJO
E n mycket stark text som berör
2013-07-02

  Lärling
Otroligt vackert skaldat!
Skört, känsligt och berörande.
2013-07-01

  Bo Himmelsbåge
Grattis till placeringen kära vän ...!
2013-07-01

  Nina.H
o grattis till placeringen glömde
jag säga.. :))
2013-07-01

  Nina.H
Du skriver så det känns
i hjärteroten.. så vackert
med både vemod och en
längtan med väntan..
önskar dig tröst och styrka!
Du har en så fin själ!
Jag sparar den.. kram

2013-07-01

  Hanna Mari Wallin
så fantastisk vacker, andas vemod och hoppfullhet

mycket läsvärd
2013-07-01

    ej medlem längre
Vacker dikt... så fin att läsa.
2013-07-01

  Hon kallar sig poet VIP
Så härlig, och avslutet!
2013-07-01

  aol
smärtsamt vacker dikt,
2013-07-01

    ej medlem längre
Vackert.
2013-07-01

    ej medlem längre
En fantastisk dikt med så mycket känslor i att det är omöjligt att inte bli berörd.
2013-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
Bräckliga känslor med ett uns av hopp...mycket vackert och skört...
2013-07-01

  walborg
Smärtsamt vackert
2013-07-01

  Rise Little One
Livet är komplicerat ibland...
2013-07-01

  Eva Helene VIP
Som en bön om förskoning och tröst i det svåra, med frågor som ännu inte fått alla svar. Berör mig på djupet.
2013-07-01

  Stefan Albrektsson
Vackert och sorgset vävt till en hel väv av längtan.
2013-07-01

  Lars Hedlin
Berörs mycket!
2013-07-01

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat om än vemodigt, sorgset, fullt av längtan.
2013-07-01

  Chawa VIP
Dikt som berör mig så starkt
att tårarna stiger... Jag känner en oro,
en vanmakt... Detta tog hårt!

2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter