Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivialitet

Fiskar efter Sutare, slänger tillbaka mörten

Gläds över näktergalen,föraktar ringduvan

Läser alla skötselråd för orkidéer,pratar inte med garderobsblomman.

Skänker pengar på faddergalor,går förbi skrammelbössorna.

Står i milslång autografkö,hälsar inte på grannen.

Är med i de senaste trenderna, har glömt vilket ålderdomshem farmor bor på.











Fri vers av akcebeR
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akcebeR
akcebeR