Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

belägenheter

 


Dessa väggar detta rum är en livmoder 
dörren är stängd gräset växer från golv från tak
det växer högt runt väggarna / suger långsamt in mig 
mjukt idisslande


           ____________________________                


                  Jag lämnade livmodern
                  för länge sen
                  men är fortfarande
                  kvar i den
                  i detta rum
                  där jag vänder
                  mig utåt en
                  gång till sjungande
                  mitt i natten




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-01 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP