Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the rabbit hole






Nu springer vi
Ramlar ner i kaninhålet
Kravlar oss sakta tillbaka
Men någon stängde öppningen
För evigt fast här nere
Och mörkret faller runt oss




Fri vers av Tess74
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-01 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Född!
2013-07-01

    ej medlem längre
gillas!! mycket..
2013-07-01

  Stefan Albrektsson
En mörk mörk Alice. De två sista raderna är väldigt snygga och definitiva. Gillar allitterationen "fast"-"faller" och det konträra i "vi'ets" stillastående fastnande där nere och mörkrets fallande. Bra!!
2013-07-01

  Lars Hedlin
Trevandes i mörkret!
2013-07-01

  Carina Bendix
Låter lite som Alice i underlandet..;)
2013-07-01

    ej medlem längre
Kom som du är!
2013-07-01

  Schackpoeten VIP
Lite grann av baksidan av en Nalle Puh histora :-)
2013-07-01

    ej medlem längre
Dark thoughts from a (sometimes) dark mind..ever creative
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74