Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådvill





Kan man döda något som redan har avlidit
Kan man fixa något som är i tusen bitar
Borde man lämna fast det gör ont
Ska man stanna fast det gör lika ont
Om jag ändå hade svaren...




Fri vers av Tess74
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-01 17:36



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
ambivalent litet helvete!
2014-11-28

    ej medlem längre
svårt..är det
du fångar känslan väl!
2013-07-01

  Carina Bendix
Förstår precis känslan..
2013-07-01

  Angel of love
Så jobbiga frågor, så igenkännande!
Kram
2013-07-01

  Lars Hedlin
Kanske gå vidare men inte glömma..så man inte blir fast på samm plats....
2013-07-01

    ej medlem längre
Svåra, svåra, svåra äro dina frågor, och välformulerade
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74