Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet

 

Så såg jag dig min älskade

hur du led

Så hörde jag dig min älskade

säga att du inte orkar med livet

Plötsligt var du där

på samma plats som jag så länge varit

Och jag är så ledsen för det

Och jag känner mig så maktlös 

precis som du gjort när det var jag som sa orden

För jag vet precis hur du har det 

Men inte hur jag skall hjälpa dig

Min älskade

 




Fri vers av Undine
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-01 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs djupt !
2013-07-02

  Maj-Lis VIP
Berör
2013-07-01

    ej medlem längre
Gripande ord som gör ont att läsa.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine