Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara stanna en stund till




Hårstrån
Kladdiga
Mot din bröstkorg
Förlåt
Det är bara mina
Landade där
Efter att vi älskat
Vilar så tryggt här
Låt mig bara stanna en stund till




Fri vers av Tess74
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-01 22:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt i stunden!
2013-07-02

    ej medlem längre
Man grips tag av din ärlighet...
2013-07-01

    ej medlem längre
du skriver vackert!
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74