Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One more night




Jag vill att du ska kyssa sönder mina läppar
Blodsmaken ska fylla våra munnar
När vi ska älska
En sista gång




Fri vers av Tess74
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 23:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och nära........
2013-07-02

    ej medlem längre
Desperationen väl fångad i fyra rader, plus titel
2013-07-01

    anzerex
skulle jag kunna göra =)
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74