Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pladask

Jag hoppade

trodde att du skulle ta emot mig

du skulle göra det
det var meningen

du sa det

men när jag hoppade
så hoppade även du

åt ett annat håll




Bunden vers av kira
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 01:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

kira
kira