Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..till min hatade tvångstanke..


Kampen om frihet



All min styrka försvann
när du byggde ditt bo
i min själ


du raserade min tillvaro
min förmåga att vara


länge har jag kämpat
för att kunna slå mig fri


och


äntligen idag
har jag fått kraften
åter


så jag förvisar dig nu


från mitt liv




Fri vers av kira
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-08-08 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka rader, bra!
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

kira
kira