Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..saknar dig Sessan...


Älskade katt


min tid med dig
den blev
så kort

ett enda misstag
och ditt liv
gick bort

försökte skrika
men inget hördes

försökte gråta
men inga tårar kom

på några sekunder
var du borta

föll in så snabbt
i en
oändlig sömn...




Fri vers av kira
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-08-08 21:38



Bookmark and Share


    milja
Nu gråter jag...
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

kira
kira