Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare



Skulle jag söka upp dig
själv,

eller vänta

tills du
knackade?


ännu en gång
föll jag
i sömn
med dörren
olåst




Fri vers av kira
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-08-07 18:34



Bookmark and Share


  Smultris
Du har en stil på ditt skrivande som tilltalar mig...
2005-08-08

    Teddy
..Du tjejen!..

Olåsta dörrar kan vara farligt..men vackra texter kan det tydligen bli..Gillar spelet mellan andevärld och kärlek..
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

kira
kira