Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..om hon bara visste..


Förbannelse




din falska godhet
satte mig
i bur

den dag
jag blir fri

ska jag kyssa ondskan

och lägga ditt öde
hos djävulen..




Fri vers av kira
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-08-08 02:36



Bookmark and Share


  Smultris VIP
*Dööööööööör av beundran*

Älskar dena typ av dikter...Och du gör det så bra..
2005-08-08

  Håkan Eklund
anklagande och vackert skrivet verk.
om planerad revenge! lycka till med att
sätta din plan i verket.
dikten är fåradig, men fångar ändå perfekt
sveket och ilskan du känner
2005-08-08

  Teddy
..starkt..argt..naket..precis som det ska vara..Snyggt.
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

kira
kira