Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus Christ




Jesus
Kom sitt vid min sida
Visa ditt ansikte för mig
Kyss mina läppar
Lika blodiga
Som din sargade panna
Sätt din törnekrona
På mitt huvud
Jag vill känna varje del av dig
Låt mig få känna dina händer
Mot mina
När du letar dig fram
På min kropp




Fri vers av Tess74
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-02 11:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlekens språk....
2013-07-03

  Carina Bendix
Äkta kärlek..från båda hållen.
2013-07-02

    ej medlem längre
fin!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74