Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi växte aldrig upp

Vi växer inte upp

vi växer

ner

vi växer

inåt

utåt

dit därborta växte jag en gång

på taket där - ser du? kan du se ljuset? kan du höra sången? 

sången vi sjöng för varandra den

natten som förklarade allt

för varandra om varandra

vi höll om varandra och växte som 

klättrande växter runt en rygg ett par armar

vi växte in i varandra och lärde oss 

att vi aldrig

skulle växa upp




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gerda Johansson
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-02 21:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar!
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson