Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningens ögonblick


hiv

 

"du är trångsynt

försök inte vara någon satans finsk kvinna

det är tråkigt med dig

jag har aldrig lovat fria till dig

jag har bjudit dig hit på en gratis resa

det är en röst som säger

att det här förhållandet inte är bra för mig

nu låter du som en riktig laestadius igen

 tack för att du förstörde denna helgen"

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-21 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, va trevligt!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP